L’EMMA comença un taller per gaudir de la música tot jugant

Comparteix

La música exerceix una potent influència en la personalitat des de ben menuts.

L’Escola Municipal de Música de l’Ametlla de Mar ha organitzat, per aquest mes de juliol, el taller Jocs Musicals adreçat a alumnes de P3 fins a 1r, els quals tindran lloc a l’aire lliure.

Després de finalitzar el curs amb les audicions de finals de juny, l’Escola Municipal de Música de l’Ametlla de Mar ha preparat per aquesta primera quinzena de juliol, un taller perquè els més joves es puguin introduir al món de la música.

De fet, la música és un estímul molt positiu per a la intel·ligència, la salut i el desenvolupament personal dels xiquets i xiquetes, i exerceix una potent influència en la personalitat des de ben menuts.

Es tracta del taller Jocs Musicals, adreçats a alumnes que han cursat des de P3 fins a 5è, que vulguin gaudir de la música tot jugant al carrer. De fet, l’activitat es va iniciar aquest dilluns a la plaça Joan Miró, i seguirà els dies 6, 7, 12, 13 i 14 de juliol.

Anna Vizcarro és la Cap d’Estudis de l’EMMA.

Els alumnes que han cursat de P3, P4, P5 i 1r faran l’activitat de 18:00h a 19:00h i els que han fet  2n, 3r, 4t i 5è la faran de 19:00h a 20:00h.

Comparteix