Un 37% de la població ja està vacunada contra la Covid-19 amb les dos dosis

Comparteix

Un 54% dels usuaris, ja tenen almenys una dosi de la vacuna posada

Un 37% de la població de l’Ametlla de Mar ja ha completat la pauta de vacunació contra la Covid-19. Aquest és el percentatge real, el qual augmenta fins al 54% si parlem de la primera dosi.

L’Ametlla de Mar junt amb el Perelló figuren en les llistes de vacunació contra la Covid-19 com les poblacions amb menys vacunats de la demarcació de Tarragona. Segons ha fet públic el Centre d’Atenció Primària de l’Ametlla de Mar un 54% dels usuaris, ja tenen almenys una dosi de la vacuna posada i un 37% ja ha completat les dos dosis.

Així i tot, alguna franja d’edat com la de 65 a 69 anys es resisteix a vacunar-se i d’altres, com la de 70 a 79 anys, sobretot per la presència d’estrangers, és difícil portar un control.

Ester Cano és adjunta a Direcció de l’Àrea Bàsica de Salut.

Actualment ja s’està vacunant a la població a la franja d’entre 35 i 40 anys amb el vaccí Pfizer i amb la Janssen algunes persones que tindrien dificultats per poder rebre la segons dosi.

Per altra banda, aquesta setmana ha entrat en funcionament el mòdul de suport ubicat al davant del CAP. Es tracta d’unes instal·lacions prefabricades en les quals no es realitzaran vacunacions, sinó seguiments del circuit respiratori relacionats amb la Covid, exploracions i mostres PCR. Les vacunacions, depenent del gruix de vacunes disponibles, s’administren a les instal·lacions habilitades al Parc del Bon Repòs o en el mateix CAP.

A dia d’avui a l’Ametlla de Mar hi ha un sol cas Covid en actiu.

Comparteix