S’incorporen 5 agents interins de la Policia Local per a l’estiu

Comparteix

Els agents s’han anat incorporant de manera esglaonada

Aquesta setmana s’han signat els nomenaments dels 5 agents interins que l’ajuntament de l’Ametlla de Mar ha incorporat al cos de la Policia Local, com a reforç durant els tres mesos d’estiu.

Els indicadors i previsions apunten que el pròxim estiu serà de forta afluència de visitants a la població. És per aquest motiu i tal com ja ve essent habitual, que l’ajuntament de l’Ametlla de Mar ha reforçat la dotació de la Policia Local de l’Ametlla de Mar amb cinc agents interins.

Els agents s’han incorporat de forma esglaonada, tres la setmana passada i dos aquesta. Joan Manel Tello, regidor de Seguretat Ciutadana explica que es tracta de dotar de més recursos humans a la Policia Local durant una època de fort increment de la població.

Durant els mesos d’estiu, a les tasques habituals de seguretat ciutadana de la Policia Local, s’afegeix un gruix important d’actuacions de regulació de trànsit, control d’aforament de platges i vigilància d’aparcaments.

Comparteix