Jordi Gaseni és el nou president de l’AMI

Comparteix

L’entitat confirma el relleu de Josep Maria Cervera (Junts), batlle del Port de la Selva, i el cedeix a l’alcalde de l’Ametlla de Mar, Jordi Gaseni (ERC).

Aquest divendres, a les 11 h del matí, ha tingut lloc l’Assemblea General de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI), al Teatre Metropol de Tarragona, durant la qual s’ha votat la candidatura del nou president, alcalde de l’Ametlla de Mar i ex vicepresident de l’associació, Jordi Gaseni.

Gaseni (ERC), d’aquesta manera, relleva en el càrrec el fins ara màxim dirigent de l’entitat, Josep Maria Cervera (Junts), batlle del Port de la Selva (Alt Empordà). Tots dos van acordar el 2019 repartir-se els quatre anys de mandat i el traspàs s’ha fet efectiu aquest divendres amb unanimitat.

A més del canvi de presidència, a l’assemblea s’ha tractat la presentació de l’informe de gestió, el pressupost per a l’any 2021, diversos aspectes sobre actualitat jurídica i la proposta d’actes del desè aniversari de l’associació, entre d’altres. Gaseni apunta que l’AMI és un equip d’alcaldes i alcaldesses del país que vol actuar amb un mateix objectiu que és la independència.

L’Assemblea General de l’AMI ha reunit els alcaldes i alcaldesses, regidors i regidores i altres representants dels organismes adherits, i també hi ha assistit membres de diferents partits polítics i d’altres entitats sobiranistes, com l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Òmnium Cultural (ÒC).

A més, l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, i el president de la Generalitat, Pere Aragonès, han estat els encarregats de donar la benvinguda. I per concloure, l’acte ha comptat amb la intervenció del president a l’exili, Carles Puigdemont (vídeo), i la presidenta del Parlament de Catalunya, Laura Borràs.

Comparteix