La Cala torna a deixar escapar l’ocasió de ser tercer, al camp del Benissanet

Comparteix

Els caleros es van desplaçar diumenge al camp del Benissanet on van empatar 3 a 3.

El 1r equip de futbol de la SCER de l’Ametlla de Mar va deixar escapar, aquest diumenge, una oportunitat d’or de situar-se a la tercera posició, empatant a 3 gols al camp del Benissanet, un dels últims classificats. Els caleros van avançar-se fins a tres vegades en el marcador, però no va ser suficient per assolir la victòria.

El d’aquest diumenge va ser un partit molt estrany. Els de l’Ametlla de Mar eren favorits a la victòria al camp del Benissanet, un equip que només havia estat capaç de sumar dos punts en 11 partits. Tot semblava seguir el camí esperat, quan al minut 17, Froi Martí avançava als caleros en el marcador, però deu minuts més tard els locals van igualar el resultat. Després, moments abans del descans, Miguel Reverté tornava a avançar als caleros, tot semblava tornar a la normalitat, però en el 46, de nou, el Benissanet empatava el partit. Quan Froi va fer el seu segon gol en el 56, semblava que aquesta seria la bona, però de nou en el minut 69, els de la Ribera d’Ebre van tornar a empatar el partit.

Ivan Romeu és l’entrenador de l’equip.

De res van servir els esforços de l’Ametlla de Mar per tornar a avançar-se en el marcador. I el resultat final: un empat que deixa els caleros amb la mel a la boca, cinquens a la classificació i pensant que amb la victòria s’hagués consolidat a la tercera posició, amb el líder que es va tornar a deixar dos punts i havent de rebre al segon la Rapitenca a només dos punts per sobre.

Comparteix