Les persones d’entre 50 i 59 anys de l’Ametlla de Mar poden demanar cita per vacunar-se a la població

Comparteix

El web de vacunació COVID-19 ofereix la possibilitat, a les persones d’aquesta franja d’edat, de seleccionar el municipi per vacunar-se.

A partir d’aquest dimarts, la franja d’edat d’entre 50 i 59 anys resident al municipi, pot demanar cita, a través del web, per vacunar-se de la primera dosi al punt de vacunació situat al parc del Bon Repòs.

Fins ara, la majoria de persones d’entre 50 i 59 anys han estat derivades a altres centres del territori. A partir d’aquest dimarts, 25 de maig, el Centre d’Atenció Primària del municipi disposarà d’un centenar de dosis i per tant, les persones que demanin cita tindran la possibilitat de demanar-ho al municipi, sense necessitat de desplaçar-se.

La referent de l’Àrea Bàsica de Salut l’Ametlla de Mar- El Perelló, Christine Sancho, comenta que les persones podran seleccionar el dia que ofereixi el centre, aquest dimecres serà el primer.

L’enllaç per vacunar-se és vacunacovid.catsalut.gencat.cat. A hores d’ara, el 48 % de les persones d’entre 50 i 59 anys de l’Ametlla de Mar ja està vacunada amb la primera dosi. Pel que fa al percentatge de vacunats amb la primera dosi al municipi és del 38 % i el 17 % ja està vacunat amb la segona dosi.

Comparteix