La rítmica calera repeteix els 7 podis a la 2a Trobada del territorial

Comparteix

Les gimnastes de la secció de Gimnàstica Rítmica de l’AME de l’Ametlla de Mar van assolir 7 podis a la segona fase del Campionat Territorial de Rítmica dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya que va acollir el Pavelló Municipal d’Amposta, el dissabte dia 8 de maig.

Les gimnastes caleres van sortir d’Amposta amb els mateixos podis que en la primera trobada celebrada a l’Ametlla de Mar, quinze dies abans. Així i tot, la desorientació que es va produir en les gimnastes caleres, per la diferent ubicació de la taula del jurat, respecte al poliesportiu calero, va fer que la sensació fos que s’hagués pogut millorar el resultat.

Tere Llambrich és la coordinadora de la secció de Rítmica de l’AME de l’Ametlla de Mar.

Finalment van ser tres primers llocs, els d’Elia Gimeno en Aleví Individual B, el Conjunt Prebenjamí C i el Conjunt Infantil A. També tres segons llocs, els d’Elsa Garcia en Aleví Individual B, Anna Serral en Prebenjamí Individual C i Mar Colen en Juvenil Individual A, i una tercera posició, la d’Irene Escoda en Aleví Individual B.

La pròxima cita serà el 5 de juny també a Amposta.

Comparteix