Sant Jordi a La Cala amb signatura de llibres, venda de roses i llibres i teatre

Comparteix

A la plaça Nova, durant tot el dia, té lloc la signatura de llibres d’autors locals, organitzada per la regidoria de Cultura.

Sant Jordi és un dels dies més esperats, pels enamorats i els amants de la lectura. Enguany, a causa de la pandèmia, tots els actes de Sant Jordi han de fer-se amb aforaments controlats i mesures de seguretat.

A la plaça Nova de l’Ametlla de Mar, té lloc a partir de les 10 h del matí, una signatura de llibres d’autors locals que han publicat llibre entre el 2020 i el 2021. Hi participaran gairebé una desena. «La signatura es farà per torns i s’allargarà durant tot el dia, per evitar acumulacions de gent» apunta la regidora de Cultura, Jani Brull.

Paral·lelament, com és habitual en aquesta Diada, algunes de les floristeries i les llibreries de l’Ametlla de Mar han instal·lat una parada també a la plaça Nova durant tot el dia per vendre roses i llibres, dues d’elles però i per tal de descentralitzar la celebració, posaran la parada davant del seu comerç.

A banda, la Cala Ràdio ha preparat una programació especial per seguir de ben a prop la Diada. El programa, que s’ha iniciat a les 10 h del matí i es tornarà a emetre a les 20 h de la tarda, comptarà amb diverses col·laboracions de centres educatius, entitats locals i oients.

El Grup Escènic teatralitza la Llegenda de Sant Jordi

Aquesta tarda a partir de les 18.30 h, la sala de la Societat serà l’escenari de la representació de la Llegenda de Sant Jordi a càrrec del Grup Escènic de la Societat, en un acte destinat al públic infantil.

Coincidint amb la Diada, el Grup Escènic de la SCER de l’Ametlla de Mar ha volgut incloure els més petits en la celebració amb la teatralització de la Llegenda de Sant Jordi a la Sala, una representació destinada a xiquets i xiquetes d’entre 4 i 10 anys, pensada de manera curta i amena de no més de 17 minuts, interpretada per actors adults.

Josep Tomàs Margalef és codirector del Grup Escènic.

L’entrada a l’obra tindrà un preu simbòlic d’1 € per persona i se seguiran estrictament les mesures de seguretat per la Covid-19, amb limitacions d’aforament i espai i amb l’obligatorietat d’assistir amb integrants de la mateixa bombolla.

Comparteix