Debut del filial a 4a Catalana davant el Tortosa

Comparteix

El partit serà dissabte a les 16 h al camp de La Cala.

Després de l’inici de la competició a la major part de les categories del futbol territorial, aquest dissabte començarà la lliga al grup 20 de la 4a Catalana, categoria que veurà el debut del filial de la SCER de l’Ametlla de Mar.

L’equip entrenat per Xavi Subirats, exentrenador de l’Ebre Escola Esportiva, s’estrenarà a casa aquest dissabte a les 16 h davant del filial del C.D. Tortosa i afrontarà únicament sis jornades de competició a una sola volta, tot i que inicialment i per la poca inscripció d’equips, es va especular amb fer una lliga a dos voltes.

L’entrenador Xavi Subirats diu que, “l’equip té moltes ganes de jugar. Tot i les incògnites que desperta l’inici de la competició, competiran de cara a assolir ritme i experiència per afrontar nous reptes la pròxima temporada”.

Respecte al partit de dissabte, els caleros esperen un Tortosa B reforçat per jugadors del 1r equip de 2a Catalana, donat que com és sabut, els equips de 2a Catalana no competiran aquesta temporada. Això ha fet que alguns jugadors del 1r equip reforcin els filials.

La lliga a la 4a Catalana s’ha convertit quasi en una lliga de filials, donada la participació dels segons equips de Tortosa, Olímpic Mora d’Ebre, la Cava, Jesús Catalònia, Ebre Escola i l’Ametlla de Mar, i només el Xerta presenta el seu primer equip.

Comparteix