La Cala guanya 3 a 1 al filial de l’Amposta

Comparteix

Amb aquesta victòria, els caleros se situen a la 5a posició de la classificació.

El 1r equip de futbol de la SCER de l’Ametlla de Mar va imposar-se per 3 gols a 1 a l’Amposta B en partit disputat el passat divendres, avançat a la 5a jornada del campionat de lliga. Amb aquesta victòria, els caleros se situen a la 5a posició de la classificació.

Els de l’Ametlla de Mar van sumar tres punts molt importants que els permeten seguir lluitant al capdavant de la classificació. De fet, els caleros tenen un partit menys que la resta d’equips de la franja alta de la taula.

Els ampostins es van avançar en el marcador en el minut 35, tot i que abans del descans, Jordi Llaó establia l’empat amb el qual es va acabar la primera part. A la segona, Sam Garcia va establir el 2 a 1 en el minut 61 i Miguel Reverté va posar el 3 a 1 definitiu en el minut 72.

De moment, els caleros estan imbatuts a la categoria, amb tres victòries i un empat, són 5 ns a la classificació amb 10 punts i amb un partit menys que els líders, Batea i Jesús i Maria que en tenen 12. L’entrenador de l’equip, Ivan Romeu, celebra la victòria.

El pròxim partit dels caleros és al camp del Sant Jaume d’Enveja.

Comparteix