Acte feminista, aquest diumenge, pel 8M

Comparteix

Amb motiu del Dia Internacional de la Dona que es commemora dilluns dia 8 de març, el col·lectiu feminista la Deskarada ha organitzat a l’Ametlla de Mar un acte reivindicatiu aquest diumenge al matí.


El Col·lectiu Feminista la Deskarada ha convocat amb motiu del Dia Internacional de la Dona a qui vulgui participar en la concentració que tindrà lloc diumenge a partir de les 10.30 h del matí davant de l’Ajuntament. Posteriorment a la concentració, es farà una caminada fins a la platja de l’Alguer on està previst que es pugui fer un llaç humà de color lila.

Aquest any no es podrà servir el vermut habitual, però des de la Deskarada es considera vital fer visibles les reivindicacions feministes, sobre tot entre la gent jove. Des de la Deskarada s’ha demanat a totes les assistentes i als assistents que portin una samarreta de color lila i que tothom està invitat, siguin dones o homes. Noemí Llambrich, és membre del col·lectiu.

Dilluns dia 8 de març a les 19 h a la plaça del Mercat de Tortosa hi ha prevista una convocatòria territorial sota el lema, Encara queden motius, feministes de l’Ebre alçades i en lluita.

Escolta l’entrevista sencera amb una de les membres del col·lectiu La Deskarada, Noemí Llambrich.

Comparteix