Es crea una nova plataforma digital que vol donar visibilitat al sector de la restauració local

Comparteix

Els seus creadors són Yoel Raphael, de l’Ametlla de Mar, i Roberto Mazo.

‘Bar2Eat’ és una nova plataforma digital que pretén donar visibilitat al sector de la restauració local. Yoel Raphael, de l’Ametlla de Mar, juntament amb Roberto Mazo, han creat una plataforma que ofereix als bars i restaurants de la població l’oportunitat de digitalitzar-se i potenciar el seu consum.

Es tracta d’una pàgina web que conté un cercador per municipis dels diferents bars i restaurants i també filtra per categories de menjar. D’aquesta manera, el client pot accedir als diferents bars i restaurants d’un municipi en concret i obtenir-ne tota la seva informació, com és la ubicació, el tipus de menjar, la carta, el preu, la valoració dels clients i altres especificacions.

L’objectiu és donar visibilitat al sector de la restauració, sobretot als bars i restaurants locals de tota la vida, i oferir-los un suport digital.

Un dels creadors, Yoel Raphael, destaca la visibilitat i l’accessibilitat de la plataforma i explica que, tot i que fa molt poc que està en funcionament, de moment, ja hi ha tres bars i restaurants de la població.

Per accedir-hi, només cal el codi QR que redirigeix directament al lloc web www.bar2eat.com

Comparteix