La majoria d’activitats esportives es traslladen a l’exterior

Comparteix

Les úniques que no poden seguir amb els entrenaments, donat que s’han de desenvolupar en espais tancats, són la gimnàstica rítmica, que s’ha de conformar amb entrenaments telemàtics, el taekwondo, i la natació, ja que està prohibida l’activitat grupal a la piscina.

La tornada a l’escola aquesta setmana ha significat la recuperació d’algunes de les activitats organitzades per l’Àrea Municipal d’Esports de l’Ametlla de Mar. Això sí, aquelles que es poden desenvolupar a l’aire lliure, ja que com sabem, les restriccions del Procicat a causa de la Covid-19, prohibeixen la pràctica de l’esport en totes aquelles instal·lacions esportives en espais tancats.

Aquests dies ja s’ha iniciat l’activitat en tots els equips de futbol base que depenen de l’AME i en totes les categories. De fet, fins i tot els patufets, benjamins i prebenjamins que habitualment entrenen al Poliesportiu Municipal, han traslladat la seva activitat al Camp d’Esports. 

Entre les mesures preventives hi ha la dels grups estables de cinc jugadors més monitor o entrenador, per poder dur a terme els entrenaments, ocupant diferents espais del camp.

La coordinadora del Futbol Base de l’AME, Sílvia Argentó, explica que «es tracta d’adaptar-nos a la situació actual amb les mesures restrictives de l’esport. Tot i que esperem i desitgem que la situació millori, i així poguem tornar a les nostres instal·lacions aviat».

A més del futbol base, l’activitat també s’ha pogut reprendre en disciplines com el multiesport, que també s’ha traslladat al camp d’Esports i el pàdel.

Activitats com la gimnàstica rítmica, que s’ha de conformar amb entrenaments telemàtics o el taekwondo, encara hauran d’esperar, donat que s’han de desenvolupar en espais tancats. El mateix passa amb la natació, a l’estar prohibida l’activitat grupal a la piscina.

Els qui han pogut iniciar també l’activitat, són el Club Patí l’Ametlla de Mar i el Club de Twirling, ja que l’AME de l’Ametlla de Mar els ha ofert la possibilitat de traslladar-se a la nova pista poliesportiva a l’aire lliure habilitada a la zona esportiva, ja que de moment, i amb la pròrroga de les mesures, al pavelló que és on entrenen habitualment, no està permesa l’activitat.

Comparteix