El Consell Local per la República organitza la seva primera activitat amb una neteja de platges al municipi

Comparteix

L’entitat ha organitzat, aquest diumenge, una neteja de platges, amb motiu de la Setmana Europea sobre la Prevenció de Residus. Una iniciativa que convida la ciutadania a reflexionar sobre com reduir la quantitat de residus que generem cada dia.

Serà la primera acció organitzada pel Consell Local per la República de l’Ametlla de Mar des de la seva recent creació. La neteja s’iniciarà a les 10.30 h del matí a les escales de la platja de l’Alguer, on es farà una breu explicació i es repartiran bosses reutilitzables als participants.

La membre de l’entitat organitzadora, Montse Gonzàlez, explica que els participants es repartiran per les diferents platges principals del municipi.

L’objectiu és conscienciar la ciutadania de la gran quantitat de residus que es generen i fomentar accions sostenibles per reduir-los. L’organització també ha demanat que els participants es portin els seus guants reutilitzables.

L’activitat és totalment oberta a tothom. Per participar-hi, cal inscriure’s a través del correu electrònic ametllademar@consellrepublica.cat, donar els noms i cognoms i el nombre de participants.

Comparteix