La Banda de la Cala ajorna a contracor, el concert de Santa Cecília

Comparteix

La Banda de Música de la Cala és una de les entitats locals que ha hagut d’aturar la seva activitat a partir de l’entrada de les restriccions per aturar la pandèmia de la Covid 19. De fet, els músics ja estaven preparant el concert de Santa Cecília, el qual s’ha hagut d’ajornar.

Després de l’aturada habitual de la segona quinzena de juliol i tot el mes d’agost, la Banda de Música de la Cala va reprendre els assajos a primers de setembre. La resposta dels músics va ser tal, que l’indret habitual d’assaig es va quedar petit i van haver de traslladar els assajos al poliesportiu municipal.

L’entrada en vigor de les noves restriccions, tant per la reunió de més de sis persones, com la limitació d’horaris pel toc de queda, va fer que de nou, tal com ja havia passat a la primavera, s’hagués d’interrompre l’activitat.

Emilio Cabello, director de la Banda de la Cala, explica que «no defalleixen en l’objectiu de fer el concert, de reprendre els assajos, però que la salut dels músics està per davant».

Aquest any la Banda compta amb tres músics nous, els quals ja es van incorporar a l’inici dels assajos de setembre.

Les limitacions tecnològiques de la xarxa fan de moment inviable que els músics puguin dur a terme assajos conjunts de la banda, tot i que individualment, la gran majoria assisteix a les classes virtuals, tant de conservatoris com de l’Escola Municipal de Música.

Comparteix