Publicades les bases del XXI Concurs de Fotografia de les Terres de l’Ebre

Comparteix

El concurs, impulsat per les àrees de turisme de l’Ametlla de Mar i Deltebre, pretén posar en valor els atractius turístics del territori.

Les àrees de Turisme dels ajuntaments de l’Ametlla de Mar i Deltebre han publicat les bases de la 21a edició del Concurs de Fotografia de les Terres de l’Ebre. Tot un incentiu pels amants de la fotografia que al llarg dels darrers vint anys ens ha permès descobrir gran quantitat d’indrets espectaculars del nostre territori.

Enguany, el concurs manté el nombre de premis a un total de 15, repartits en 7 categories. Trobem la categoria Ametlla de Mar i Deltebre que atorga tres premis per a fotografies fetes a aquests dos termes municipals, a més d’un premi per als fotògrafs locals.

També s’atorga un sol premi per les categories de Blanc i Negre, Gastronomia, Creativitat i Terres de l’Ebre. I per últim, prenen especial rellevància amb el patrocini del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona a les Terres de l’Ebre, els tres premis a l’Activitat Humana.

En total són 3.350 € en quinze premis de set categories diferents.

Damia Llaò, gerent de l’Àrea Municipal de Turisme de l’Ametlla de Mar, remarcant que l’objectiu és donar valor afegit a la gran varietat de paisatges i possibilitats del territori.

Els participants, que poden presentar un màxim de quatre fotografies, tenen temps de presentar-les fins al 15 de gener a qualsevol de les respectives oficines de turisme.

Recordem també que la inscripció en aquest concurs és gratuïta i hi pot participar qualsevol persona, aficionada o professional. L’entrega de premis tindrà lloc el 30 de gener a l’Ametlla de Mar, i totes les fotografies premiades seran exposades als dos municipis.

Comparteix