Les visites al cementiri de l’Ametlla de Mar han estat esglaonades durant tot el cap de setmana

Comparteix

Des de la Policia Local de l’Ametlla de Mar s’ha agraït la col·laboració de la ciutadania, ja que tothom ha respectat les mesures de seguretat i sanitàries sense cap problema.

Enguany les visites al cementiri municipal durant el cap de setmana han estat esglaonades i no s’han registrat aglomeracions cap dia. El moment de màxima afluència de visitants va ser divendres, però en cap moment es va haver de tancar l’accés per sobrepassar l’aforament permès. Mentre que el Dia de Tots Sants va ser el dia que es van registrar menys visites.

Per tal de garantir una visita segura i evitar aglomeracions, l’Ajuntament va impulsar un protocol de seguretat que va consistir en la vigilància per part de tres agents, a l’entrada, a la sortida i a dins de la instal·lació. De fet, es va definir un sol accés d’entrada i un de sortida.

Des de la Policia Local de l’Ametlla de Mar, el seu sotsinspector, Francesc Siuraneta, agraeix la col·laboració de la ciutadania i assegura que s’han respectat les mesures de seguretat i sanitàries sense cap problema.

Recordem que per qualsevol dubte relacionat amb les restriccions aplicades a Catalunya, la Policia Local posa a la disposició de la ciutadania el número de WhatsApp 647 660 273.

Comparteix