L’Ajuntament instal·larà càmeres de videovigilància al parc del Bon Repòs i a l’abocador de Calafat

Comparteix

L’objectiu és evitar que es repeteixin els fets incívics, fer un major control sancionador i incrementar la sensació de seguretat.

L’Ajuntament regularà els comportaments incívics amb càmeres de videovigilància situades al parc del Bon Repòs i a l’abocador de Calafat. Davant l’alt i repetitiu nombre de fets incívics i delictius en aquests dos punts concrets del municipi durant les darreres setmanes, l’Ajuntament ha decidit instal·lar aquestes càmeres per evitar que es repeteixin els fets i incrementar la sensació de seguretat.

Per una banda, al parc del Bon Repòs s’instal·laran cinc càmeres per captar els 360 graus del parc durant les 24 hores del dia. D’aquesta manera, es podrà posar fi a aquests comportaments que, tal com apunta el regidor de Seguretat Ciutadana, Joan Manel Tello, «han tingut lloc durant les darreres setmanes a aquests punts concrets del municipi i que han suposat, en el cas del parc del Bon Repòs, uns danys majors al mobiliari urbà amb un alt valor econòmic».  

Pel que fa a l’abocador de Calafat i davant les actituds incíviques amb les escombraries, també s’instal·laran tres càmeres. L’objectiu final, per tant, és evitar que es repeteixin els fets i fer un major control sancionador.

Comparteix