Fins divendres es poden sol·licitar els ajuts per l’assistència a la Llar d’Infants Xerinola per aquest curs

Comparteix

Fins aquest divendres, els alumnes de primer cicle d’educació infantil dels centres de la comarca del Baix Ebre, entre ells la Llar d’Infants Xerinola, poden sol·licitar els ajuts per l’ assistència al centre. Un ajut que atorga anualment el Consell Comarcal.

L’ajut es calcula en funció de la quota mensual, ja sigui en règim de mitja pensió –amb el servei de menjador inclòs-, o externat -quan el menor no fa ús del servei de menjador-. Jani Brull és la regidora d’Ensenyament.

La sol·licitud es pot anar a buscar presencialment o bé demanar-la mitjançant el correu electrònic xerinola@ametllamar.cat . Per més informació es pot consultar el web www.baixebre.cat

Comparteix