En marxa la inscripció als cursos de tardor del Telecentre

Comparteix

S’ofereixen una desena de cursos, alguns d’ells dirigits especialment a treballadors, pensionistes i aturats.

L’Ajuntament de l’Ametlla de Mar, a través de la Regidoria de Formació, obrirà a partir del dimarts 15 de setembre les inscripcions als cursos per la tardor 2020. L’oferta formativa contempla cursos subvencionats per treballadors, per pensionistes i per aturats, a més d’altres tipus de formació. 

Com ja és habitual, la proposta contempla cursos subvencionats per a treballadors. Entre aquests hi ha el curs de tractament d’informació numèrica, el d’eines de Google, el de promoció i negoci a través de les xarxes socials, el de l’IVA i els d’atenció al client del petit comerç, en anglès o francès. 

La tècnica del Telecentre, Viqui Martí, explica que les persones aturades també poden optar a aquests cursos.

També n’hi ha de subvencionats per a pensionistes, com el destinat a la gestió de tràmits a través d’internet, el d’ús de mòbil o de l’activació de la ment.  També s’ofereix un curs d’informàtica inicial, internet i tràmits online per a aturats. 

A més de tots aquests cursos, també n’hi ha de no subvencionats, com el curs mitja i ganxet i el de manipulador d’aliments i al·lergènics, cadascun d’ells amb un preu de 25 €. La regidora de Formació, Jani Brull, remarca la voluntat d’oferir formació diversa a tothom.

Els interessats en qualsevol d’aquestes propostes s’han de dirigir al Telecentre, al carrer Pau Casals 74, de dilluns a divendres, al matí de 9 a 14 h. Per més informació cal trucar al telèfon 977 457 269. 

Comparteix