Platges Netes recull 300 litres de residus en una setmana

Comparteix

La pròxima neteja serà dimecres 26 d’agost a les 8.45 h del matí a la cala Pepo i el dijous 27 a les 19 h, a la cala Xelín.

El grup de voluntaris ha ampliat la seva acció de neteja setmanal a dues amb un torn de tarda. La setmana passada es van realitzar a les platges de l’Estany Tort i al Port Olivet i en total es van recollir 300 litres de residus.

Una desena de persones es van reunir dimecres passat a la platja de l’Estany Tort, on es van recollir 120 litres de plàstics, 120 litres de resta i 1/8 de vidre d’una bossa de 120 L. Dijous, la neteja va ser a la tarda a Port Olivet, on també una desena de persones van recollir 30 L de plàstics, 30 L de resta i també objectes com una bicicleta, una cadira de plàstic i un coixí.

Una de les integrants del grup, Judith Molina, explica com es van desenvolupar les neteges.

La pròxima jornada serà aquest dimecres 26 d’agost a les 8.45 h del matí a la cala Pepo i el dijous 27, a les 19 h, a la cala Xelín. Els interessats en participar, cal que es posin en contacte a través de l’Instagram @platgesnetes_lacala.

Comparteix