Entren en vigor noves restriccions per a la contenció de la Covid-19

Comparteix

Les mesures inclouen la prohibició de fumar a la via pública, quan no es pugui respectar una distància d’almenys dos metres i el tancament de les activitats d’hoteleria i restauració abans de la una de la matinada.

Aquest dimarts, els agents cívics de l’Ametlla de Mar han anat a informar als hotels, restaurants, terrasses, bars i guinguetes del municipi sobre aquesta nova resolució publicada al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Joan Manel Tello, explica que tant els agents cívics com la Policia Local controlaran l’incompliment d’aquestes restriccions.

L’hosteleria i la restauració també hauran de garantir la distància d’un metre i mig tant en el servei de barra, com entre les taules o agrupacions de taules, que no podran superar les 10 persones. A més, també es recomana limitar les trobades socials a un màxim de 10 persones.

Escolta l’entrevista sencera amb el regidor de Seguretat Ciutadana, Joan Manel Tello:

Comparteix