Uns díptics informaran als turistes sobre l’ubicació de les illes de contenidors

Comparteix

L’Ajuntament de l’Ametlla de Mar, a través de la regidoria de Medi Ambient, ha editat un díptic informatiu amb l’objectiu de fer-los arribar a les agències immobiliàries per tal que turistes i visitants sàpiguen utilitzar les diferents eines de reciclatge i recollida d’escombraries que tenen al seu abast al municipi. 

El díptic conté els plànols dels diversos nuclis urbans del terme municipal i la senyalització de les diverses illes de contenidors amb una explicació de les matèries que s’han de dipositar a cadascun d’ells i amb quins colors s’identifiquen, ja que aquest és un patró que no està unificat a Europa. 

En el plànol també estan senyalitzades les dos deixalleries i la planta de transferència de residus verds, amb els seus horaris corresponents, així com el servei de recollida de voluminosos. 

Inicialment s’imprimiran 2.000 exemplars d’aquest díptic en català i anglès, que es farà arribar en els pròxims dies a les agències immobiliàries perquè el lliurin amb la resta de documentació que es fa arribar als clients que lloguen pisos i xalets durant aquest estiu. Xavi Solé és tècnic de la regidoria de Medi Ambient:

Cal recordar que recentment s’ha reforçat el sistema de manteniment i neteja de contenidors amb l’adquisició d’una hidronetejadora d’alta pressió equipada per utilitzar aigua calenta.

Comparteix