El ple ratifica el nou conveni col·lectiu el personal laboral de l’Ajuntament

Comparteix

El ple de l’Ametlla de Mar va aprovar aquest dijous el nou conveni col·lectiu del personal laboral de l’Ajuntament. Tots els grups municipals van donar llum verda a l’acord al qual ha arribat la comissió negociadora, després d’anys de negociació. El següent pas serà arribar a un pacte pel conveni dels funcionaris.

En matèria urbanística, es va rebutjar una moció de Ciutadans que demanava posar en marxa un pla d’actuació a Les Tres Cales per fer les obres urbanitzadores pendents. Els regidors d’Esquerra i Entesa van votar-hi en contra, perquè rebutgen que els propietaris de parcel·les hagin d’assumir els costos, i els de Junts es va abstenir.

Sí que va aprovar-se una moció de l’equip de govern, amb l’únic vot contrari de la formació taronja, que denuncia la revocació de drets penitenciaris com el 100.2 o el tercer grau als “presos polítics” per part de la Fiscalia i el Suprem, mostra suport a les persones represaliades i defensa l’amnistia de totes elles.

L’oposició també va traslladar al plenari, que es va celebrar de manera telemàtica, queixes d’usuaris respecte a l’atenció al CAP. D’altra banda, Junts va demanar que s’ampliï el servei de vigilància i socorrisme a les platges a tres mesos, i Ciutadans que es netegin els solars de Tres Cales 2a fase per evitar incendis.

Jordi Gaseni és l’alcalde i portaveu d’Esquerra Republicana:

Antonio Espuny és el portaveu d’Entesa per la Cala:

Eva del Amo és la portaveu de Junts per l’Ametlla de Mar:

Josep Maria Figueres és el portaveu de Ciutadans:

Comparteix