Un grup de joves voluntaris lluiten per unes platges lliures de plàstics i residus

Comparteix

‘Platges Netes’ és un grup de joves voluntaris que s’han unit amb l’objectiu de netejar periòdicament el litoral calero, i alhora conscienciar sobre la importància de reduir a zero els residus que es generen i que malmeten l’ecosistema. Una iniciativa que està tenint molt bona resposta ciutadana.

Més d’una quinzena de persones es van reunir dimecres passat a la platja de Pixavaques en aquesta primera recollida de residus, que va finalitzar amb un total de 90 litres de plàstics recollits, 30 litres de resta i 15 litres de paper i vidre. El grup vol actuar un cop per setmana a una de les platges del municipi.

Dues de les integrants del grup, Paula Estrada i Judith Molina, expliquen com va ser aquesta primera recollida i remarquen que s’han de respectar totes les mesures de seguretat i també portar bosses reutilitzables.

La pròxima jornada serà aquest dimarts 28 de juliol a les 8 h del matí al Port de l’Estany. Els interessats en participar, cal que es posin en contacte a través de l’Instagram @platgesnetes_lacala.

Comparteix