Enric Marsal recupera les vivències dels pescadors caleros emigrats a Palamós

Comparteix

Enric Marsal presenta el llibre ‘Històries del Pequenyo i lo Tio Peret’. Nascut a l’Ametlla de Mar i emigrat a Palamós, l’autor narra la seva història i la de moltes famílies que es van veure obligades a marxar del poble, a principis del segle XX, per guanyar-se millor la vida i anar a Palamós, on molta de la comunitat pesquera és d’origen calero.

Com indica el títol del llibre, Marsal ha volgut plasmar les vivències dels pescadors d’aquella època que li explicaven a casa de petit, afegint-hi algunes anècdotes i apunts històrics que es complementen amb diverses il·lustracions. Una manera, tal com apunta l’escriptor, de conservar la història perquè passi de generació a generació.

El llibre estarà disponible pròximament a les llibreries locals.

Comparteix