La situació de la COVID-19 es manté sense novetats a l’Ametlla de Mar

Comparteix

Després del cas de coronavirus a l’Ametlla de Mar conegut la setmana passada, afortunadament el municipi es manté estable amb una major exigència a la població sobre l’ús obligatori de la mascareta i el distanciament necessari entre persones.

Les tretze persones confinades, que són contacte directe del cas positiu, continuen estant a casa, per tal d’evitar qualsevol possible contagi i així ho continuaran estant durant els 14 dies que estableix la normativa de Sanitat. Tot i això, ara per ara, cap d’elles ha presentat símptomes.

Paral·lelament, durant la setmana, el Centre d’Atenció Primària del municipi ha continuat realitzant proves de coronavirus a les persones que han presentat algun símptoma, els resultats de les quals han estat negatius.

A més, l’equip  de govern es va reunir el passat dimarts amb els portaveus dels diferents grups polítics i els responsables de la Policia Local i el SUM per definir i estudiar possibles línies d’actuacions a dur a terme davant d’un possible rebrot. L’alcalde Jordi Gaseni explica que és important anar tots en la mateixa direcció.

Recordem que la brigada municipal també segueix donant un servei de neteja i desinfecció més exhaustiu a la via pública, als parcs infantils i també a la Confraria de Pescadors, a l’Onada i a l’estació de tren, amb la intenció d’extremar les mesures higièniques i frenar qualsevol possible contagi.

Comparteix