Dos nous positius de coronavirus a l’Ametlla de Mar

Comparteix

L’alcalde de l’Ametlla de Mar Jordi Gaseni ha informat aquest divendres de dos nous casos de Covid-19 al municipi, confirmats per la Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre. Tot apunta a que ambdós positius no estarien relacionats entre si ni tampoc amb el cas anunciat fa deu dies, que evoluciona favorablement.

A través d’un vídeo, Gaseni ha enviat un missatge de tranquil·litat a la ciutadania demanant extremar les precaucions i ha insistit amb l’ús de mascareta, la distància de seguretat i la higiene de mans per prevenir nous casos. L’alcalde també ha explicat que de moment es mantenen les activitats previstes fins ara.

Bona tarda, acabem de saber que s'han detectat 2 positius a l'Ametlla de Mar.Es tracta de dos casos nous i possiblement separats del positiu de la setmana passada.Mantenim les activitats com fins ara però si que demanem que extremem les precaucions. Ja sabeu mans netes, mascareta i distància.

Publicada por Jordi Gaseni en Viernes, 17 de julio de 2020
Comparteix