L’Ajuntament regularà les actituds incíviques amb les escombraries

Comparteix

Pròximament, es repartiran fulletons informatius on s’informarà de la localització de les illes dels contenidors al casc urbà i a les urbanitzacions.

El consistori informarà als ciutadans de la localització de totes les illes de contenidors que hi ha al municipi, per tal de frenar determinats comportaments incívics i conscienciar a la ciutadania de la importància de dipositar correctament les escombraries.

Davant l’alta presència de deixalles a la via pública els darrers dies, l’Ajuntament repartirà uns fulletons, en diversos idiomes, on s’informarà de la localització de les illes dels contenidors al casc urbà i a les urbanitzacions, de la seva correcte classificació i del servei de l’abocador. 

En aquest sentit, es farà un major control sancionador per evitar que aquests comportaments incívics es repeteixin. Jordi Gaseni és l’alcalde de l’Ametlla de Mar.

Recordem que tot el funcionament de recollida de residus suposa una despesa d’un milió  i mig d’euros a l’Ajuntament, destinats al COPATE i també al personal de neteja municipal.

Comparteix