Comencen a actuar els agents cívics pel municipi

Comparteix

El passat dissabte, els tres agents cívics contractats a través d’una borsa de treball de l’Ajuntament, van començar les seves tasques pel municipi. Un nou servei que pretén principalment conscienciar i divulgar les mesures de seguretat de la Covid-19 a la via pública, a les platges, i també en espais privats.

De fet, la tasca principal d’aquests agents és informar sobre l’ús obligatori de la mascareta i controlar que es respectin les distàncies de seguretat, al carrer, a les platges i als comerços i establiments de restauració.

A banda, també vigilen i detecten qualsevol altre acte incívic o deficiència que hi puguin haver a la via pública, com són escombraries plenes, senyalitzacions trencades, entres d’altres.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Joan Manel Tello, explica que s’han repartit fulletons informatius sobre les mesures de seguretat però també d’altres, sobre l’ús de les piscines, per prevenir accidents. A més i al tractar-se d’un servei nou, els agents s’han presentat a tots els establiments per donar-se a conèixer.

Un servei que depèn directament de la Policia Local. Totes les actuacions es coordinen a través d’un grup de WhatsApp, on hi figuren els tres agents cívics juntament amb el sotsinspector i el sergent sots-cap de la Policia Local. D’aquesta manera i en el cas que una actuació requerís acció policial, es donaria l’avís amb immediatesa.

Comparteix