Confirmat un nou cas de coronavirus a l’Ametlla de Mar

Comparteix

L’alcalde de l’Ametlla de Mar Jordi Gaseni va informar aquest dimarts d’un nou cas de Covid-19 al municipi, confirmat per la Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre. En un vídeo, ha demanat responsabilitat a la ciutadania i que se segueixin les mesures de prevenció, que són l’ús de mascareta, la distància de seguretat i la higiene de mans.

Salut ens acaba de confirmar un nou cas Covid19 a la Cala. Ara hem de continuar sent responsables, com ja sabeu fer, perquè ja ho heu demostrat. Distància, mascareta i mans netes. Evitem aglomeracions. Estem al tanto. Gràcies!!

Publicada por Jordi Gaseni en Martes, 7 de julio de 2020

De fet, a la tarda, l’equip de govern i els responsables de la Policia Local i el SUM es van reunir per estudiar les accions a dur a terme davant d’un possible rebrot. D’entrada, hi haurà una major exigència a la població sobre l’ús de la mascareta i el distanciament necessari entre persones per evitar aglomeracions.

L’Ajuntament ha activat, a més, els protocols i desplegat la logística necessària, posant-se a disposició del Departament de Salut. Per exemple, s’ha reactivat el Servei d’Atenció Domiciliària, adreçat a persones afectades per la Covid-19 o que estiguin confinades, per facilitar la compra d’aliments i medicació trucant al 977 45 60 08.

Reunits d'urgència amb els Serveis d'Emergències, Policia i SUM per analitzar les accions a dur a terme per fer front a…

Publicada por Jordi Gaseni en Martes, 7 de julio de 2020
Comparteix