L’Ajuntament podrà donar aviat llicències per construir a Calafat

Comparteix

Pas definitiu perquè ben aviat es pugui construir a Calafat.

La junta de govern local va aprovar dijous passat la innecessarietat de reparcel·lació d’aquesta urbanització. Això permetrà que l’Ajuntament pugui tornar a concedir llicències urbanístiques, un cop l’acord estigui publicat al Butlletí Oficial de la Província (BOPT).

A inicis d’any, el ple va aprovar substituir el pla de millora urbana (PMU) per un nou d’actuació urbanística (PAU), la figura vigent a Calafat abans que caigués el POUM. Amb el vistiplau de la Comissió d’Urbanisme a aquest canvi, ara el govern ha fet l’últim tràmit per atorgar de nou llicències, tal com afirma l’alcalde Jordi Gaseni.

D’aquesta manera, Calafat s’incorporarà al llistat de les urbanitzacions de l’Ametlla de Mar on s’hi pot construir. Mentrestant, el consistori segueix treballant perquè es pugui fer aviat a la resta. Un exemple és Roques Daurades on, en la mateixa junta de govern, es va aprovar un nou pas per recuperar la normalitat urbanística.

Comparteix