Aprovada la construcció d’una rotonda a l’accés al nucli urbà

Comparteix

La rotonda d’accés al nucli urbà de l’Ametlla de Mar es construirà definitivament. La Diputació de Tarragona destinarà 350.000 euros, del programa d’inversions de la seva xarxa de carreteres, a construir de manera definitiva la rotonda a la intersecció de la TV-3025 amb el camí que connecta amb l’avinguda Part de Cala.

Fa dos anys, aprofitant l’asfaltat de la carretera, es va dibuixar una glorieta per millorar la circulació en l’encreuament entre el centre històric, el barri de l’Estació i la Part de Cala amb la sortida del municipi. Un cop valorat positivament el seu funcionament, ara s’executarà l’obra civil per consolidar la rotonda definitivament.

En aquest sentit, l’Ajuntament va encarregar un projecte per construir-la, que posarà a disposició de la Diputació per facilitar els treballs previs. La previsió és que les obres puguin començar l’any vinent, tal com avança l’alcalde Jordi Gaseni, que s’ha mostrat satisfet de poder resoldre un dels problemes viaris del municipi.

Amb aquesta actuació, es millorarà la circulació i el flux de trànsit a l’entrada de la població, solucionant els embussos que es generaven en determinades hores del dia.

Comparteix