Dues empreses caleres rebran ajuts del GALP Mar de l’Ebre aquest 2020

Comparteix

Els projectes de dues empreses de l’Ametlla de Mar han estat seleccionats pel Grup d’Acció Local Mar de l’Ebre per rebre ajuts del Fons Europeu Marítim i de la Pesca. En total, rebran 25.000 euros per finançar part dels projectes que han presentat a la convocatòria d’enguany.

Són dos dels projectes que han estat escollits per rebre finançament en un context econòmic marcat pel coronavirus. L’alcalde i vicepresident primer del GALP, Jordi Gaseni, explica quins són els subvencionats i comenta que les empreses podran demanar una pròrroga.

En aquesta convocatòria del 2020 s’han seleccionat divuit projectes, de vint-i-vuit elegibles, que es repartiran 500.000 euros. Els exclosos han estat per manca de partida pressupostària. La major part se l’emporten activitats de comercialització de peix i de diversificació del sector turístic.

Comparteix