Les preinscripcions pels campus d’estiu a partir de dimecres

Comparteix

L’Àrea Municipal d’Esports obrirà aquest dimecres les preinscripcions als campus d’estiu. Fins al 21 de juny només podran sol·licitar plaça els empadronats a l’Ametlla de Mar, i a partir d’aleshores tothom. Enguany els campus de matí s’han repartit en dos emplaçaments, per adaptar-se a la situació actual. 

Per una banda, el Campus Esportiu oferirà múltiples activitats com jocs diversos, anglès, art o natació, a infants nascuts entre el 2013 i el 2017. L’horari serà de dilluns a divendres de 9 a 13 h i al cem La Cala. Les places són per a 42 persones, dividides en diferents grups segons l’edat.

L’altre campus de matí serà el Campus Multiesportiu, dirigit als infants nascuts entre el 2008 i 2012, que es realitzarà al Poliesportiu amb el mateix horari. Aquest campus oferirà jocs tradicionals, dancefitness, iniciació esportiva, i sortides a la platja i al GR-92. S’ofereixen 27 places.

Tots dos campus, que s’impartiran els mesos de juliol i agost, s’han vist afectats per una reubicació d’espais i limitació de places d’acord amb els protocols de prevenció del coronavirus i per tal de garantir la màxima seguretat. Sílvia Argentó és la coordinadora de l’Àrea d’Esports:

Pel que fa a la tarda, hi haurà dues propostes diferents: la del campus de futbol, que es realitzarà al Camp d’Esports i que ofereix 27 places, i la de rítmica, que tindrà lloc al Poliesportiu amb 20 places. L’horari serà de 18.30 a 20 h els dilluns, dimecres i divendres.

Les preinscripcions per qualsevol d’aquests campus s’haurà de fer telemàticament. Les famílies hauran d’omplir un document, que es publicarà a ametllamar.cat/esports, i enviar-lo a campusesportius@ametllamar.cat. Un cop rebin la confirmació, es podrà fer a la inscripció.

Comparteix