Les inscripcions pel curs vinent a l’Escola de Música han començat aquest dilluns

Comparteix

Els alumnes interessats poden apuntar-se telemàticament, omplint la sol·licitud que es pot descarregar al web de l’Ajuntament o a l’eBando, i enviant-la al correu electrònic de l’EMMA. Hi ha temps fins al 30 de juny.

Per aquells que ho hagin de fer presencialment, també es pot trobar la sol·licitud en paper a les oficines de l’Ajuntament on s’haurà de presentar emplenada. El director del centre, Sebastià Garcia, explica que han adaptat les inscripcions al context actual pel coronavirus i quins són els passos a seguir.

Mentrestant, l’EMMA continua amb el curs actual que s’allargarà fins al 17 de juliol, ja que enguany no s’oferiran els cursos d’estiu. Les classes són tant presencials, en el cas d’instruments o sensibilització, com telemàtiques per la resta de matèries. Garcia comenta com està funcionant el sistema.

Comparteix