Turisme edita un nou díptic informatiu amb només codis QR

Comparteix

L’Àrea Municipal de Turisme ha editat un nou díptic que inclou tota la informació turística de l’Ametlla de Mar mitjançant codis QR. D’aquesta manera, el visitant podrà consultar directament des d’on anar a menjar fins a les activitats nàutiques que pot realitzar només escanejant el codi amb el seu telèfon mòbil. 

Un díptic que s’ha fet genèric perquè el pugui agafar qualsevol visitant, ja que un cop escanejat el QR es mostrarà el contingut amb l’idioma del dispositiu, i d’acord amb les mesures de seguretat davant el coronavirus, que aconsellen a les Oficines de Turisme reduir l’ús del paper. Maite Boquera és la regidora de Turisme:

En total, s’han imprès 5.000 exemplars que es començaran a repartir a partir de la setmana vinent als allotjaments, empreses turístiques i comerços, on s’instal·laran portafullets. D’altra banda, aquest estiu també s’han reeditat 10.000 exemplars del catàleg d’activitats de turisme actiu de l’Ametlla de Mar Experience.

Comparteix