L’Ametlla de Mar onejarà aquest estiu quatre Banderes Blaves

Comparteix

Un any més han estat guardonades amb aquest distintiu les platges de l’Alguer, Pixavaques i Cala Calafató, i el Club Nàutic. En canvi no l’han revalidat Cala Forn i Sant Jordi d’Alfama. Amb tot, segueix sent el municipi tarragoní amb més distintius blaus sumant-ne un total de sis.

La Bandera Blava reconeix la gestió ambiental, qualitat de l’aigua i serveis de les platges i ports, a les que enguany s’afegeixen les normes de prevenció davant el coronavirus. L’alcalde Jordi Gaseni celebra continuar sent líders al territori en nombre de distintius i destaca la inversió feta pel consistori per tenir les platges a punt després dels temporals.

Unes prestacions que se seguiran mantenint com fins ara a les dues platges que enguany no han rebut Bandera Blava per “excessos d’ocupació en instal·lacions de temporada”, segons han informat des del jurat a l’Ajuntament. L’alcalde assegura que seran molt més rigorosos amb les concessions, però que s’han de mantenir pel servei que ofereixen.

A més de les tres platges i el Club Nàutic, també s’han reconegut de nou el Camí de Ronda amb la distinció de Sender Blau i el Centre d’Interpretació de la Pesca amb la de Centre Blau. Tot plegat fa que l’Ametlla de Mar continuï situant-se com la població més guardonada a la demarcació de Tarragona, juntament amb Torredembarra.

Comparteix