La Cala fitxa Xavier Subirats pel nou filial del primer equip

Comparteix

La intenció de la nova directiva de la Secció Esportiva de la SCER de posar en marxa un filial del primer equip, que competeixi a Quarta Catalana, sembla que cada vegada està més prop de ser una realitat. De moment, el segon projecte amateur del futbol calero ja té responsable de la banqueta.

Es tracta de Xavier Subirats, que aquesta temporada entrenava el primer equip de l’Ebre Escola Esportiva, convertint-lo en la revelació de Tercera Catalana, després d’haver assolit l’ascens l’any de la seva creació. En el moment de la interrupció de la competició, l’equip estava situat vuitè, un lloc per darrere de La Cala.

L’objectiu és que el nou equip filial, que comptarà amb el patrocini de la Penya Barcelonista de l’Ametlla de Mar, estigui format per joves jugadors que vagin assolint coneixements i experiència per nodrir el primer equip. Rafel Aixart és el president de la Secció Esportiva de la SCER:

La intenció és que els jugadors que acaben enguany del Juvenil, i no acabin pujant al primer equip, continuïn la seva formació al filial, i oferir aquesta oportunitat als que van acabar de jugar al Juvenil en les últimes temporades.

De moment, la directiva compta amb l’interès d’una vintena de jugadors interessats a formar part del filial. La voluntat és anar incrementant progressivament el nombre de jugadors locals a la plantilla del primer equip.

Comparteix