El pàrquing Llibertat tornarà a tenir barreres el 15 de juny

Comparteix

Des del decret d’estat d’alarma al març, l’Ajuntament va decidir El pàrquing de rotació Llibertat tornarà al seu funcionament normal a partir del 15 de juny. Des del decret d’estat d’alarma al març, l’Ajuntament va decidir aixecar les barreres per facilitar l’aparcament a les persones que s’haguessin de desplaçar amb vehicle per fer les compres de primera necessitat durant el confinament.

Donat que amb la fase 3 es permetrà la mobilitat entre regions sanitàries, el consistori creu que cal donar prioritat a l’estacionament per als usuaris abonats. Per això, des d’aquesta setmana ja es poden renovar les targetes per poder accedir al pàrquing de rotació, passant pel caixer de la planta -1 de l’aparcament Escoles Velles.

Per ser usuari cal tenir una vinculació amb el municipi com estar empadronat, ser contribuent o tenir una activitat empresarial. El cost anual de la targeta d’accés és de 10 euros. L’abonat pot aparcar fins a tres hores entre les 9 i les 24 h en temporada alta, del 15 de juny al 15 de setembre, que s’amplien a sis durant la resta de l’any.

Tot i això, per continuar facilitant l’estacionament al nucli urbà, l’Ajuntament també posarà en marxa el dia 15 de juny la campanya de descomptes ‘Compra aquí i aparca gratis’, on s’ofereixen fins a dues hores d’aparcament gratuït al pàrquing soterrani presentant tiquets de compra a comerços i establiments de la població.

Comparteix