Els usuaris de la Residència l’Onada poden tornar a rebre visites un cop per setmana

Comparteix

Des d’aquest dilluns i coincidint amb l’inici de la fase dos, el centre geriàtric ha tornat a obrir les portes a les visites externes. Això sí, visites amb unes certes limitacions: una sola persona, un cop per setmana, dins un horari i respectant les mesures preventives.

Cares d’alegria i emoció s’han pogut veure aquests dies a la residència l’Onada. I és que els retrobaments familiars tornen a ser una realitat al centre. Aquesta primera setmana però, les visites es poden fer de dilluns a divendres, de les 10 a les 12.30 h i de les 16 a les 17.30 h, en un temps de 30 minuts. A partir de la setmana vinent, ja es podran fer visites el cap de setmana.

La directora del centre, Cinta Francès, recorda les mesures preventives que s’han de respectar durant la visita.

Recordem que la residència de l’Ametlla de Mar és considerada verda, és a dir, que no han registrat cap cas de Covid-19 i per tant, estan lliures de coronavirus.

Comparteix