La Cala entra a la fase 2 del desconfinament

Comparteix

L’Ametlla de Mar entra avui a la fase 2 del desconfinament. Des d’aquest dilluns, s’eliminen pràcticament totes les franges horàries per sortir a passejar o fer esport en els adults i menors d’edat, només amb l’excepció de 10 a 12 h i de 19 a 20 h que estan reservades per a la gent gran.

En aquesta fase 2, les trobades podran ser de fins a 15 persones, tant a l’aire lliure com en domicilis. Pel que fa a l’hostaleria, bars i restaurants podran obrir l’interior dels locals amb un 40% de l’aforament i per consumir només a les taules. De moment, es mantenen les condicions en les terrasses.

Les empreses de turisme actiu podran fer activitats amb grups de fins a 20 persones, i els hotels i càmpings poden reobrir les zones comunes amb un terç de l’aforament. I des d’avui ja està autoritzat banyar-se o prendre el sol a les platges, respectant la distància de dos metres entre banyistes.

Per tal de controlar l’aforament, l’Ajuntament limitarà els accessos a les principals platges evitant així que es puguin produir aglomeracions. Tanmateix, es preveu la contractació d’agents cívics que informaran els usuaris sobre les normes a seguir. Ho explica l’alcalde Jordi Gaseni:

Una altra de les novetats és que els usuaris de la residència començaran a rebre visites dels seus familiars un cop per setmana, en espais habilitats i amb estrictes mesures de prevenció. En aquesta fase 2, només es permet la mobilitat dins les Terres de l’Ebre i per fer les activitats autoritzades.

Comparteix