Retorna l’atenció pediàtrica al CAP des d’aquest dilluns

Comparteix

L’atenció pediàtrica retorna avui dilluns al CAP de l’Ametlla de Mar. És el primer servei que es recupera després que es reestructurés l’atenció primària, durant les darreres setmanes, per fer front a la crisi sanitària del coronavirus.

Tot i que el centre de salut anirà incrementant progressivament l’activitat presencial, el seu director Enric Bachrani insisteix que prioritzaran el contacte telemàtic amb els pacients, en els casos que sigui possible, per evitar riscos.

De fet, en les darreres setmanes han posat en marxa un sistema de videoconsulta perquè el metge de capçalera pugui realitzar un seguiment a distància de malalts crònics o amb patologies lleus, evitant que s’hagin de desplaçar.

Amb tot, durant la desescalada el CAP continuarà mantenint circuits diferenciats per atendre els pacients sospitosos de patir la Covid-19 i els que no. Per això, es demana no anar directament al centre i contactar-hi abans. En aquest sentit, per tal de facilitar l’atenció telefònica, des d’aquest dilluns s’amplien temporalment les línies. A banda del número principal, que és el 977 49 35 14, també es podrà trucar al 634 29 60 23 o al 634 29 58 80.

Comparteix