Crida perquè les persones que viuen tot l’any a La Cala s’empadronin

Comparteix

L’Ametlla de Mar ha engegat una campanya per promoure els empadronaments, adreçada a les persones que resideixen habitualment al municipi i encara no estan inscrits. Per donar més incentius, l’Ajuntament modificarà les ordenances fiscals i deixarà de cobrar la taxa per donar-se d’alta al padró d’habitants.

El consistori explica que durant el confinament han observat com moltes persones, tant provinents d’una altra població del país o bé de l’estranger, viuen en una segona residència però no estan empadronades. L’alcalde Jordi Gaseni ha afirmat que amb més habitants al padró, el municipi podrà rebre més recursos econòmics.

Les xifres també han motivat aquesta campanya. Per exemple, aquest mes de maig, i en només en set dies, s’han empadronat a l’Ametlla de Mar un total de 28 persones. Per poder fer el tràmit, cal demanar cita prèvia a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà, trucant al 977 45 60 00 o enviant un correu a ajuntament@ametllamar.cat

Comparteix