El ple aprovarà avui més mesures fiscals contra l’impacte econòmic del coronavirus

Comparteix

El ple de l’Ajuntament es reunirà telemàticament, avui divendres a la tarda, per aprovar un segon paquet de mesures fiscals dins el pla de xoc per combatre els efectes econòmics del coronavirus a l’Ametlla de Mar. És la segona sessió plenària que es realitzarà per videoconferència. 

Dins les modificacions dels tributs, destaca la suspensió de la taxa d’ocupació de la via pública anunciada dilluns i una nova modificació del calendari del contribuent per ampliar el termini de pagament de l’impost de vehicles fins al 31 de juliol. Antonio Espuny és el regidor d’Hisenda:

En el ple també es debatran altres punts, com el pla econòmic financer que el consistori ha elaborat per poder garantir el compliment de tots els indicadors pressupostaris. La sessió està convocada a les 16.30 h i serà retransmesa en directe per La Cala Ràdio, al 107.3 FM i a www.lacalartv.cat.

Comparteix