Més controls policials per evitar desplaçaments no justificats durant el pont de maig

Comparteix

L’Ametlla de Mar intensificarà la vigilància policial durant el pont de l’1 de maig amb el doble objectiu de garantir el compliment de les mesures de desconfinament i d’evitar l’arribada de persones a les segones residències.

La previsió de bon temps i les sortides d’adults per passejar o fer esport a partir de dissabte han portat a reforçar els controls policials. La Policia Local, per exemple, doblarà els torns per poder fer vigilància durant tot el dia.

D’aquesta manera, es mantindran tant els talls de trànsit en carreteres secundàries com els controls habituals a l’entrada de les urbanitzacions i als accessos al nucli urbà. Tanmateix, també s’incrementarà la vigilància a peu de carrer.

Comparteix