L’operatiu policial per impedir l’accés a les segones residències atura centenars de vehicles

Comparteix

Més de 300 vehicles diaris han estat verificats fins ara, en l’operatiu policial d’aquest cap de setmana per impedir l’arribada de persones a l’Ametlla de Mar per confinar-se a les seves segones residències. Els diferents cossos policials ja han tramitat més d’una trentena de denúncies per desplaçaments no justificats.

Els controls policials s’han situat, principalment, a les carreteres i als accessos a les urbanitzacions, on els agents comproven la documentació dels ocupants del vehicle per verificar si resideixen al municipi. En cas contrari, se’ls obliga a retornar al seu lloc d’origen, a més d’interposar-los la corresponent denúncia.

A banda, també s’estan fent controls a l’estació de tren i en altres zones del nucli urbà. Un desplegament, que continua aquest diumenge, per verificar que la població compleix les mesures decretades en l’estat d’alarma que fan la Policia Local de l’Ametlla de Mar, els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Civil.

Comparteix