Les quotes d’activitats esportives i educatives no es cobraran durant el confinament

Comparteix

L’Ajuntament de l’Ametlla de Mar no cobrarà les quotes dels serveis que no es prestin per la crisi del coronavirus. Tots els equipaments municipals romanen tancats des de divendres passat, d’acord amb el decret que va publicar el consistori en primer terme, com a mesura de prevenció per evitar-ne la propagació.

Aquesta decisió afecta les quotes mensuals dels centres educatius de titularitat municipal, com la Llar d’Infants Xerinola o l’Escola Municipal de Música, així com dels cursos que són de pagament al Telecentre. També a totes les activitats de l’Àrea Municipal d’Esports o als abonats del cem La Cala.

En aquest cas, s’ha demanat als usuaris que no es donin de baixa durant el període de tancament preventiu, ja que no s’emetrà cap nou rebut. El pagament del mes de març, que ja va ser remès, serà compensat amb la part proporcional quan es tornin a iniciar les activitats i s’obrin de nou tots els equipaments.

D’altra banda, l’alcalde Jordi Gaseni ha explicat que s’ha paralitzat el cobrament d’impostos, i ha anunciat que l’equip de govern està treballant en un pla de xoc per ajudar a les persones i empreses afectades per aquesta situació i contribuir a pal·liar els efectes de l’aturada de l’activitat econòmica local.

Comparteix