La Cala vol formar part de la marca ‘Platja en família’

Comparteix

L’Ametlla de Mar és una de les poblacions ebrenques candidata a ser acreditada amb la marca ‘Platja en família’ de l’Agència Catalana de Turisme. Una marca que distingeix les destinacions litorals i les empreses turístiques que disposen d’una oferta d’allotjament, restauració i entreteniment adaptada a les necessitats familiars.

Aquest dimecres, l’alcalde, la regidora i el gerent de Turisme, es van reunir a Tortosa amb els responsables de l’Agència per tal de conèixer els detalls d’aquesta certificació, quins requisits cal complir per aconseguir-la i quins seran els avantatges pel municipi. L’alcalde Jordi Gaseni afirma que és una oportunitat formar part d’aquesta marca. 

L’adhesió a ‘Platja en família’ permetrà que la població i les empreses adherides formin part de les accions de promoció als principals mercats emissors. La certificació de turisme familiar és una de les que l’Ajuntament fa temps que treballa, després d’aconseguir l’acreditació de Vila Marinera o la de Destinació de Turisme Esportiu.

Comparteix