La recollida selectiva de fracció orgànica podria créixer en 150 tones anuals

Comparteix

Amb la incorporació d’aquests 62 nous contenidors, l’Ametlla de Mar compta amb un total de 95 illes de recollida de les cinc fraccions de residus.

La recollida selectiva de matèria orgànica a l’Ametlla de Mar podria créixer unes 150 tones anuals més gràcies als 62 nous contenidors de les urbanitzacions nord. Des d’aquesta setmana, veïns i turistes de Les Tres Cales, Sant Jordi i Calafat poden reciclar totes les fraccions prop dels seus habitatges.

Aquest dimecres, l’alcalde Jordi Gaseni i el regidor Vicenç Llaó s’han reunit amb el president del COPATE, Joan Alginet, per avaluar la instal·lació d’aquests contenidors de fracció orgànica i la gestió de la recollida dels residus. Segons Alginet, cal que la ciutadana sigui conscient de la importància del reciclatge.

Per assegurar-ne un bon ús, s’està repartint un fulletó que explica què es pot dipositar al contenidor d’orgànica. De cara a la temporada turística, però, es traduirà en diversos idiomes ampliant la informació. A més, també es facilitarà un cubell domèstic per facilitar la recollida d’aquesta fracció, als veïns que ho sol·licitin.

Comparteix